7 sebab perniagaan internet


7 sebab kenapa cara hidup peniaga internet amat bergaya sekali!

Dibawah adalah lanjutan kepada artikel yang sebelum ini mengenai gaya hidup sebagai peniaga internet! Selamat membaca!

1. Berkerja dimana-mana saja!
Mempunyai perniagaan internet anda sendiri membenarkan anda untuk bekerja dimana-mana sahaja yang anda inginkan. Tidak kira anda dirumah atau melancong dengan keluarga , perniagaan intenet anda tetap akan menjana duit terus kedalam akaun kewangan anda 24 jam sehari!

2. Bangun bila anda mahu!
Tidak terikat dengan waktu kerana apabila anda sudah mempunyai pendapatan tetap melalui perniagaan internet anda, anda tidaklah perlu untuk bangun jam 6, 7, atau 8 pagi setiap hari. Ini kerana duit anda pun boleh terus menjana pendapatan untuk anda walaupun anda sedang tidur!

3. Tidak perlu orang untuk digajikan!
Perniagaan internet memang bagus sekali kerana tidak perlu melibatkan banyak orang (dan kos!) seperti perniagaan konvensional yang lain. In kerana laman web andalah pekerja anda yang sebenarnya, bekerja tanpa henti 24 jam sehari!

4. Tiada lot kedai perlu anda sewa!
Memang bagus sekali kerana anda juga tidak pelu untuk menyewa lot kedai untuk perniagaan internet anda. Semuanya sekali dengan laman web anda, cuma anda perlu membayar sewa webhosting yang teramat murah harganya, ada yang serendah RM20 setahun! Carilah kedai mana yang boleh memberikan sewa RM20 setahun untuk anda menjalankan perniagaan internet anda!

5. Kebebasan – Perniagaan anda beroperasi 100% automatik!
Wah! Ini adalah sistem menjana duit yang terbaik, kerana hasil kerja anda sekali untuk membangunkan perniagaan internet anda selepas itu anda hanya tidak lagi perlu melihatkannya. Ini kerana webhosting untuk laman web anda akan beroperasi selama 24 jam tanpa henti, dan ini bermaksud perniagaan anda juga tidak pernah berhenti! Itu sebabnya dalam tidur pun ada peniaga internet pun masih menerima duit dari laman web mereka!

6. Bina empayar perniagaan anda sendiri!
Seperti Donal Trumph yang mempunyai empayar perniagaannya dalam bidang hartanah, anda pun dapat membina empayar “hartanah internet” anda! Ini kerana jika anda dapat membuat perniagaan anda menjana pendapatan 100% secara automatik untuk anda, ada bolehlah membina perniagaan yang lain pula. Ini kerana untuk membuat sebuah laman web perniagaan ianya tidak memerlukan modal dan masa yang banyak untuk dikorbankan!

7. ‘Budak baru’ pun BOLEH BUAT!
Tak kira anda baru menjejak kaki ke bidang perniagaan intenet, percayalah ianya sentiasa peluang yang paling baik untuk menjana duit secara online! Ianya mudah jika anda sudah mengetahui rahsia-rahsianya (yang saya akan hebohkan disini!).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s